Kyytiä koneilla ja koiravaljakoilla

Huskytrack

Perehdytys

Muotke alkaa Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Matka – muotke

Kelkottelemme jupukan halki kohti arktisten koirien kenneliä. Tutustumme kepeätassuisiin, älykkäisiin rekikoiriin sekä niiden jalostukseen, kasvatukseen ja koulutukseen. Saamme myös kokeilla, miltä tuntuu rekiretki elävien olentojen vetämänä, kun moottorin jylyn korvaavat suhisevat jalakset ja ilakoiva haukku. Veteraanit veistelevät, että vaikeinta valjakkoajossa on koirien pysäyttäminen etenkin jos on itse tipahtanut nietokseen – ja hupaisinta on kertailla kokemuksia totilasi kourassa myrskyn ulvoessa nurkissa.

Kotatulet ja kotimatka

Paistamme makkarat ja hörppäämme kuumat juomat aidossa kodassa. Sen jälkeen suuntaamme koneet kohti kotia.

Lisämaksusta safariin voi liittää erilaisia palveluita. Räätälöimme toiveidenne mukaisesti illanvieton kelosaunassa, päivällisen huippuravintolassa ja kaikkea siltä väliltä. Kysy, toivo, tilaa; me järjestämme ja palvelemme mielellämme.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 40 km

Kesto:

noin 3 h

Hinta:

265€/hlö (1/moottorikelkka)

235€/hlö (2/moottorikelkka)

Sisältää: 6 km valjakkoajelun

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.