Revontulten tähyilyä ja kodassa lämmittelyä

Iltasafari

Perehdytys

Muotke alkaa Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Matka – muotke

Illan hämärtyessä ja auringon kadotessa taivaanrannan taakse ylitämme kerot, selvitämme selkoset kahvaa kiertäen. Ajamme pois tunturin valojen loisteesta, toiveissa on nähdä vilahdus revontulten leikeistä pohjoisella taivaalla. Tai jos ainakin kuun ja tähdet näkisimme. Kodan lämmössä nautimme kuumat juomat ja paistamme makkarat räiskyvän nuotion äärellä, jotka pitää myös viiman ja pakkasen loitolla.

Muutamaa tarinaa ja kokemusta rikkaampana palaamme Levin valojen loisteeseen.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 25 km

Kesto:

2 – 3 h

Hinta:

147€/hlö (1/moottorikelkka)

104€/hlö (2/moottorikelkka)

Rekiajelu 45€/lapsi, 58e/ aikuinen

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.