Ylös, alas, lujaa ja kauas

Jerisjärven lumo

Tämä safari vaatii jo vähän ajokokemusta.

Perehdytys

Pitkä matka alkaa Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Sitten matkaan

Muonion Jerisjärven maisemia sanotaan sykähdyttävän kauniiksi ja etelän hätähistä ihmistä ihmeesti rauhoittaviksi. Myös ajomatka on mielenkiintoinen ja vaihteleva, on korkeaa tunturia, laakeaa järvenselkää ja jylhää syvälumista metsää. Perillä meitä odottaa Jeris hotellin maisemaravintola, jonka palkitulta lounaslistalta voimme nauttia mm. kuulua Jerisjärven siikaa.

Jos ajue niin toivoo, voimme viipyä MYÖS hetken pidempään, saunoa lisämaksusta japanilaistyylisessä JerisSpassa ja jopa pulahtaa avantoon. Paluumatka tehdään rauhassa ja verkkaan.

Lisämaksusta safariin voi liittää erilaisia palveluita. Räätälöimme toiveidenne mukaisesti saunaillan, lappilaisen lounaan kodassa tai päivällisen huippuravintolassa ja kaikkea siltä väliltä. Kysy, toivo, tilaa; me järjestämme ja palvelemme.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 150 km

Kesto:

noin 5 - 6 h

Hinta:

225€ / hlö (1/moottorikelkka)

Sisältää: lounaan

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.