Matka arktiseen maisemaan

Kumputunturin kieppi

Vaatii jo vähän ajokokemusta

Perehdytys

Pitkä matka alkaa Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Aja!

Levistä itään on 581 m korkea Kumputunturi, yksi harvoista rakentamattomista korkeista tuntureistamme. Sen laella on päivystänyt palovartija jos toinenkin, ja niinpä paikalla on yhä palovartijan paviljonki. Ajamme määränpäätä kohti aapasoita, joen jäätä, pujottelemme puiden lomissa.

Ja sitten syödään. Kelkkareissu kehittää kunnon nälän, joka tapetaan kylän takkatulilla tai sitten avarassa luonnossa nuotiolla niin kuin oikeat poropaimenet.

Kumputunturilla otamme hatun päästä ja kunnioitamme seitaa, kumarramme neljään tuuleen, kuvaamme maisemat kotiin viemisiksi. Ja sitten laskettelemme hissukseen takaisin lähtöpaikkaan. Siellä tunnette, mitä tarkoittaa väsynyt, mutta onnellinen.

Lisämaksusta safariin voi liittää erilaisia palveluita. Räätälöimme toiveidenne mukaisesti saunaillan, lappilaisen lounaan kodassa tai päivällisen huippuravintolassa ja kaikkea siltä väliltä. Kysy, toivo, tilaa; me järjestämme ja palvelemme.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 150 km

Kesto:

noin 5 - 6 h

Hinta:

225€ / hlö (1/moottorikelkka)

Sisältää: Lounaan

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.