Leviltä passelin ajomatkan päässä sijaitsee taianomainen lumen ja jään valtakunta, Lainion Lumilinna.

Lainion lumilinna -pailakoiden lumen ja jään maailmaan

Vaatii jo vähän ajokokemusta

Perehdytys

Pitkä matka alkaa Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Menoksi!

Vaikka lujaa ajettaisiinkin, aina kannattaa höllätä, kun kohdalle osuu niin sanottu maisema. Ja niitähän tällä reissulla riittää. Ajamme läpi lumilakkisten metsien, näreisten soiden, yli järvien seljänteiden. Kun saavumme Lainion lumikylään, on aika astua taianomaiseen jään ja lumen valtakuntaan, saa se pailakkakin levähtää hetken ajosta.

Samalla voidaan lounastaakin sillä tässä välissä nälkä saattaa jo vaania vattanpohjassa. Jos on pidellyt pakkasia (ja aina on pidellyt), paikalliset ja myös junantuomat taiturit ovat veistelleet iloksemme jää- ja lumiveistoksia lumikylän uumeniin. Sole ko ottaa se kamera esille ja alkaa väläytellä salamaa.

Kotiin

Voisi luulla, että kaiken jääshown jälkeen hampaat kalisevat, mutta eihän toki. Palaamme sydämet lämpiminä Leville verkkaisesti kelkkaillen.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

n. 90 km

Kesto:

n. 4-5 h

Hinta:

195€ (1 / moottorikelkka)

157€ / hlö (2/ moottorikelkka)

Sisältää: pääsymaksun Lumilinnaan ja keittolounaan

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.