Aitoa Lapin lumoa ja maagisia maisemia

Levin yli ja ympäri

Perehdytys

Muotke alkaa Levin Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Matkan mutkat

Tarkoitus on kiertää Levitunturi ja nähdä sen kaikki parhaat puolet. Ja kun päästään laelle, nähdään myös parhaat maisemat aina Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kaukaisimmillekin tuntureille asti. Se on juuri sitä aitoa Lapin lumoa. Lounaskin järjestyy matkantekoa maustamaan jos nälkä kurnii vattanpohjassa. Kotimatka on yhtä alamäkeä, rentoa ja joutuisaa.

Lisämaksusta safariin voi liittää erilaisia palveluita. Räätälöimme toiveidenne mukaisesti illanvieton kelosaunassa, päivällisen huippuravintolassa ja kaikkea siltä väliltä. Kysy, toivo, tilaa; me järjestämme ja palvelemme mielellämme.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 60 km

Kesto:

3 – 4 h

Hinta:

145€/hlö (1/moottorikelkka)

115€/hlö (2/moottorikelkka)

Lounas 25€/hlö

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.