Kahvankiertoa ja kalajuttuja

Pailakoiden pilkille

Perehdytys

Päivän retki alkaa safaritalolta, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Matka – muotke

Kierrämme kahvaa, möyrimme ja kaarramme kohti Lapin kairoja ja järviä. Saavumme lumen peittämälle valkialle järvelle, jossa vaihdamme pailakan sarvet pilkkivarusteisiin ja saamme vinkkejä itse pilkkimiseen. Sitten sole ko alotella kalojen narraamista. Jään alta on mahdollista saada mm. ahvenia. Järven rannalla tunnelmallisessa kodassa nautitaan kevyttä lounasta kera lämpimän juoman. Mikäli järven Ahti suo antejaan niin voi mahdollisen pilkkisaaliin valmistaa purtavaksi kodan nuotiolla.

Muutamaa kalatarinaa rikkaampana palaamme verkkaisasti takaisin safaritalolle.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 40 km

Kesto:

noin 3 h

Hinta:

178€/hlö (1/moottorikelkka)

147€/hlö (2/moottorikelkka)

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.