Sivistynyttä kivaa lumikylän kautta

Ylläksen valloitus

Vaatii jo vähän ajokokemusta

Perehdytys

Pitkä matka alkaa Safaritalolla, jossa opas perehdyttää ajamiseen, kelkan käsittelyyn ja kelkkailun sääntöihin. Varusteiden vaihto.

Menoksi!

Vaikka lujaa ajettaisiinkin, aina kannattaa höllätä, kun kohdalle osuu niin sanottu maisema. Ja niitähän tällä reissulla riittää. Ajamme läpi lumilakkisten metsien, näreisten soiden, yli järvien seljänteiden. Yhä ylöspäin mennen saavutamme Ylläksen huipun, jossa maisemat kruunaavaat kaiken kiipeämisen.

Paluumatkalla pysähdymme Lainion Lumikylässä ja samalla voidaan lounastaakin sillä tässä välissä nälkä jo varmasti vaanii vattanpohjassa. Jos on pidellyt pakkasia (ja aina on pidellyt), paikalliset ja myös junantuomat taiturit ovat veistelleet iloksemme jää- ja lumiveistoksia. Tutustumme samalla Jäähotelliin.

Kotiin

Voisi luulla, että kaiken jääshown jälkeen hampaat kalisevat, mutta eihän toki. Palaamme sydämet lämpiminä Leville verkkaisesti kelkkaillen.

Yksityiskohdat

Reitin pituus:

noin 150 km

Kesto:

noin 5 - 6 h

Hinta:

239€/hlö (1/moottorikelkka)

Sisältää: Lumilinnan pääsymaksun ja keittolounaan

Safarit sisältävät kelkkavuokran, polttoaineet, ajovarusteet, vakuutuksen, uramaksut, opastuksen, huollon sekä alv:n 10 %. Vakuutusten omavastuu max. 800 €. Tehokkaammat kelkat lisämaksusta. Safaripakettien hinnat laskettu min. 4 hengen ryhmälle.

Moottorikelkkasafareille voi osallistua myös omalla kelkalla erikoismaksusta. Enonvene Oy pidättää oikeudet hinnan ja ohjelman muutoksiin sääolojen mukaan. Mahdolliset peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

Meillä voit maksaa käteisellä tahi kortilla (Amex ei käy). Smartum-liikuntasetelit ja SporttiPassi eivät valitettavasti meillä käy maksuvälineinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetä viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Oho! Jokin meni pieleen viestin lähettämisessä, pahoittelemme tapahtunutta. Kokeile hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.